174 Vägglampa Audo Copenhagen Warren

216b_med.jpeg
  • 216b_sm.jpeg
  • 216a_sm.jpeg
  • 216c_sm.jpeg
  • 216d_sm.jpeg
  • 216e_sm.jpeg

Mycket fin vägglampa från Audo Copenhagen (Menu). Modellen heter Warren och är formgiven av Søren Rose Studio. Lampan är i pulverlackerat svart stål och har en ställningsbar arm. Lampan har dimmerfunktion.

Lampan är i gott skick. Glödlampan som ingår är inte original.

  • Skick:Bra begagnat skick
  • Storlek:Djup 62 cm, Höjd 56 cm

 

  

 

  
Värdering1 100 SEK
Slagavgift (inkl. moms)125 SEK
Fraktavgift (från)100 SEK

Søren Rose Studio
United States

I kategori Business
Søren Rose Studio
Søren Rose Studio är en kreativ designstudio med bas i New York, grundad av danska designern Søren Rose. Studion är känd för sin eleganta och tidlösa design estetik som omfattar allt från möbler till belysning och inredningsarkitektur. Søren Rose Studio strävar efter att skapa design som är både funktionell och vacker, med fokus på att kombinera traditionellt hantverk med moderna tekniker och material. Deras arbete präglas ofta av en minimalistisk och skandinavisk influens, vilket har lett till internationell uppskattning och samarbeten med en rad prestigefyllda varumärken och kunder.

Audo Copenhagen
Denmark

I kategori Business
Audo Copenhagen
Audo Copenhagen är ett danskt varumärke som specialiserar sig på hörlurar och ljudprodukter. Grundat av en grupp ljudentusiaster och designare, kombinerar Audo Copenhagen skandinavisk design med avancerad ljudteknik för att skapa produkter som både är stilfulla och högpresterande. Varumärket strävar efter att erbjuda en balans mellan form och funktion, med fokus på att leverera en exceptionell ljudupplevelse samtidigt som designen är minimalistisk och modern. Audo Copenhagen har snabbt blivit populärt för sina eleganta och ergonomiska hörlurar som passar för både vardagsbruk och professionellt bruk. Med sitt engagemang för innovation och kvalitet fortsätter Audo Copenhagen att vara en framstående aktör inom ljudindustrin.
Kontakt

Rekomo Auctions

Box 24148

400 22 Göteborg

auctions@rekomo.se

Följ oss

© Software Copyright 2024 Skeleton. All rights reserved.